Senaste filmerna

Senaste filmerna

Film upplevs bäst tillsammans med andra. Oavsett om man ser en gammal klassiker eller en av de senaste filmerna. Och snäppet högre är att besöka en filmfestival och titta på de senaste filmerna tillsammans med andra filmentusiaster! För det är en speciell känsla att se det senaste från Guillermo del Toros, “The shape of water” eller Wes Anderssons “Isle of dogs”, oavsett vilken som är din favoritregissör – är väntan på nåt gott – aldrig för länge.

Robert de Niro är tillbaka även. Filmens titel är “The Irishman” och har premiär 31 December. Här finns det något att se framemot. Även fast Robert de Niros senaste filmer verkligen inte imponerat, vet vi att han kan leverera ett ypperligt skådespeleri alltsedan kultförklarade “Taxidriver”. Filmen “The Irishman” bygger handlingen på yrkesmördaren Frank Sheeran och manuset bådar om något i världsklass. Martin Scorsese skall filmregissera och det brukar ju resultera i riktigt bra rullar!

Tre filmtips 2018

Filmerna som du behöver ha span på under 2018 kommer bjuda på superhjältar, action, skräck, äventyr och dramatik.

1. Vad gäller genren komedi, tror de flesta att regissören Martin McDongah´s “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri kommer bli årets dråpligaste film. I huvudrollerna finner vi Woody Harrelson och Frances McDormand. Är det en skådespelare som kan skildra humorns svarta satir så är det Woody Harrelson.

2. Svensk film och en av de största musikerna går upp på duken. Ted Gärdestad – För kärlekens skull kommer regisseras av Hannes Holm. En av Sveriges största låtskrivare blir film genom biografin om människan, artisten och musikern Ted Gärdestad. En stjärnkaskad av låter och som är tidlösa men vid sidan av musiken fanns ett stort mörker. Hoppas filmen visar artisten och låtskrivarens båda sidor och inte väjer för att skildra det mörka i Teds liv.

3. Uppföljaren till Superhjältarna av Pixar studios som skall få en efterföljare. Efterföljare brukar floppa. Men trailern till denna utlovar flipp!