De senaste filmerna

De senaste filmerna

Hittills har 2018 levererat några riktigt vassa filmer. Allt från rejäla blockusters som Black Panther och Deadpool 2, till lågmälda indiefilmer som animerade Isle Of Dogs och First Reformed. Året är långt ifrån över och slutspurten ser lovande ut – här kommer en lista på de senaste filmerna!

Ocean’s 8 (27 Juni)

Det ligger i tiden att kvinnorna tar över bioduken i de mer traditionella mansrollerna. Och med all rätt! Den här filmen är en stjärnspäckad spin-off av originalfilmerna. I rollerna ser vi bland annat Rihanna, Sandra Bullock och Anne Hathaway.

Mamma Mia – Here We Go Again (18 Juli)

Mamma Mia släpptes 2008 och är baserad på en hyllad teatermusikal. Den första filmen siktade in sig på dottern Sofies kärleksliv och i denna uppföljare tas vi med till Donnas unga år. En musikal med mycket känsla, humor och nostalgi.

Gräns (31 Augusti)

Sveriges bidrag till den praktfulla Oscarsgalan och en efterlängtad kärlekshistoria mellan två troll. Filmen är baserad på en skräcknovell och är regisserad av Ali Abbasi. Om du vill se en okonventionell film som utspelar sig i den svenska naturen, så har du kommit rätt.

Superhjältarna 2 (31 Augusti)

Det är svårt att tro att det gått 14 år sedan Superhjältarna hade premiär. Men nu är det dags för den lovande uppföljaren att bana väg för den nya generationen av barn. Tips: Perfekt att se på en regnig dag med familjen.

Kommande Filmer

  • A Star Is Born (Premiär 5 Oktober) – Lady Gaga kliver ur sina extravaganta kläder och stiger in i rollen som en kvinna med musikdrömmar. Som titeln lyder, så kan vi vänta oss ett förverkligande som heter duga. Bradley Cooper har både regisserat och innehar huvudrollen.
  • Fantastiska Vidunder – Grindelwalds brott (Premiär 14 November) – Återvänd till Hogwarts och Harry Potters universum med uppföljaren till Fantastiska Vidunder. För de trogna fansen är det här ett måste!